•  

  • Нямате продукти в количката.
   • Решения

    Решения за търговски обекти


    Триада компютърс ООД предлага изграждане на комплексни решения за търговски обекти, магазини, складове, галерии и др. Можете да видите примерни приложения на отделните продукти, като за проектиране и изграждане е необходимо клиентите да се свържат със служител на фирмата на посочените телефони, факс, скайп или електронна поща за уточняване на подробностите.

     

    1. Примерни приложения на новата гама детектори за движение и присъствие Argus на Schneider Electric за търговски обекти, складове, коридори и др 
    2. Аварийно и евакуационно осветление на Schneider Electric. 

     

    Решенията за търговията на Schneider Electric намаляват разходите, като възвръщаемостта на инвестициите e под 3 години. Самостоятелните изделия се ползват за локално или централно управление (таймери, термостати, часовници с термостат, самостоятелни контролери). Системите за сградна автоматизация и управление помагат за непрекъснатата работа на апаратурата и икономията на енергия, тъй като те управляват всички сградни системи: механика и електроапаратура за отопление, вентилация, климатизация, осветление, капаци/щори, електроразпределение, контрол на достъпа, охранителни камери и др. За пример може да се вземе осветлението, за което се изразходва до 40% от енергията в сградите в зависимост от сегментите. Използвайки ефективно решение за управлението му, потребителите могат да спестят до 50% от своята сметка за ток. Също така сградната климатизация може да потребява до 70% от електроенергията. С помоща на решенията на Schneider Electric, разходите за електроенергия за сградната климатизация могат да се намалят от 15% до 30%.

     

    Решенията за търговията на Schneider Electric осигуряват:

     
    • Намаляване на разходите и времето за строителство.
    • Непрекъсната работа на осветлението и касовите системи. Специализирано и допълнително осветление, необходимо за продажбите.
    • Удобство и охрана за клиентите.
    • Енергийна ефективност за хладилните инсталации в търговията с храни, където те използват от 35 до 50% от общата електроенергия.
    • Екологични условия.
    • Управление на съоръжения.
    • Преоборудване според изискванията за енергийна ефективност и др.

     

    1.  Примерни приложения на новата гама детектори за движение и присъствие Argus за търговски обекти, складове, коридори и др., с които се намалява сметката за електричество и се повишава сигурноста и удобството.

     

    Използват се:

    Детектор за присъствие Argus: проследява много леки движения, например на човек, който седи и работи на бюрото си. Включва осветлението при установянане на движение и ако осветеността на помещението е под зададения праг на осветеност. Изключва осветлението, ако осветеността е над зададения праг, независимо от наличието на движение (присъствие).
    Система за присъствие Argus: позволява прецизно проследяване на движението по цялата дължина на коридор или голямо помещение. Активирането на системата се осъществява от датчика, който е засякъл последното движение.
    Детектор за движение: проследява движението на десетки метри, например движение на човек и включва осветлението, ако е засечено присъствие и ако осветеността на помещението е под установения праг на осветеност. Изключва осветлението след последното засечено движение, със зададеното времезакъснение.

     

    • Осветяване на площите около търговски и индустриални сгради. Детекторът Argus 300, монтиран на ъгъл на сграда, осигурява автоматичен контрол на осветлението в зависимост от зададената степен на осветеност (настройваема) за зададения период от време. Използването на превключвател (като опция) осигурява режимите „авто” и „принудителен старт” и временно осветление чрез кратката операция „принудителен старт”.
    • Автоматизация на осветлението в предверие на сграда. Детекторът Argus 360, монтиран на тавана в предверието на сграда, осигурява автоматичен контрол на осветлението, в зависимост от зададеното ниво на осветеност (настройваемо) и зададения период на осветеност. Използването на превключвател (като опция), скрит от погледа на минувачите, позволява принудителен контрол на осветлението, когато се налага.
    • Автоматизация на осветлението за достъп. Детекторът Argus 220, монтиран на място, през което преминават хора, осигурява автоматичен контрол на осветлението, в зависимост от зададеното ниво на осветеност (настройваемо) и зададения период от време.

     

    Изтеглете брошура с подробно описание и примерни приложения на детекторите  за движение и присъствие ARGUS PDF. 

     

     

     

     

    2.  Аварийно и евакуационно осветление на Schneider Electric.

    Аварийните осветители гарантират безопасността на хората в обществените сгради. Техният опростен дизайн дава възможност за бърз монтаж и лесна поддръжка. Oсветителите са съвместими с дистанционни устройства Teleur за опростяване на процедурите по изпитването им. Включвайки се автоматично в случай на отпадане на захранването, осветителите предлагат ясно обозначаване на аварийните изходи, безопасно евакуиране на хората извън сградата, допълнително осветление в продължение на един до три часа. Осветителите отговарят на Европейските стандарти EN 60598-1 и EN 60 598-2- 22 и предлагат високо качество и безопасност, отговарящи на основните стандарти и норми.
    С повече от 30-годишeн опит в аварийното осветление, Schneider Electric гарантира надеждността на своите продукти при всякакви обстоятелства. Благодарение на
    използваните светодиоди в stand-by режим, осветителите се отличават с ниска консумация на електрическа енергия, като по този начин допринасят за енергоефективността на цялата сграда.
    Самите аварийни осветители и техните аксесоари са създадени, за да се впишат безпроблемно в интериора на различни видове сгради с възможност за вграден и открит монтаж или монтаж в окачен таван.

     

     

    Изтеглете подробно описание ( брошура ) на аварийно и евакуационно осветление, предлагано от Schneider Electric PDF.